Uitvaartmuziek

W & S Music verzorgt professionele musici die nodig zijn voor de juiste muzikale verzorging tijdens een uitvaart. Door onze achtergrond en eisen die wij daaraan stellen zijn al onze diensten gegarandeerd van hoog niveau.

Wat kan W & S Music voor u betekenen?

  • W & S Music bied een volledige muzikale verzorging door heel Nederland en werkt alleen met professionele musici zoals zangers en instrumentalisten.
  • Nabestaanden die een specifieke wens hebben t.a.v. het bespelen van een muziekinstrument door een professional kunnen wij geheel voor u verzorgen. Ook wanneer familie zelf wil zingen of spelen kunnen wij deze begeleiden of vooraf coachen indien gewenst.
  • Wij nemen, in overleg met u of de nabestaanden, alle zorgen uit handen rondom de muzikale invulling. Alle musici zijn professionals waardoor kwaliteit wordt gewaarborgd.
  • De kosten zijn zo opgebouwd dat het voor nabestaanden geen reden hoeft te zijn om deze keuze niet te maken.
  • Onze belangrijkste missie is kwalitatief goede muziekverzorging bij uitvaarten naar de wensen van de overledene en/of nabestaanden. Met onze repertoirekennis kunnen wij u helpen om tot een stijlvolle invulling van de uitvaartdienst te komen.
  • Een andere mogelijkheid is om in overleg met de familie het programma af te stemmen op de liturgie. Wij hebben veel ervaring met protestantse en rooms-katholieke uitvaartdiensten.
  • In principe zijn er geen beperkingen met betrekking tot het muzikale genre. Wanneer het beschikbare instrument niet geschikt is voor een bepaald werk, kunnen wij een cd-opname verzorgen. Maar uiteraard streven wij naar een live invulling.

Uitvoering

Kerken en rouwcentra beschikken meestal over orgel of een goede piano waardoor dit de eenvoudigste optie is voor live muziek. Een andere mogelijkheid is medewerking van één of meerdere instrumentalisten en/of vocalisten.

Wellicht heeft u een voorkeur voor een specifieke solist of andere persoonlijke wensen?

Neem gerust contact met ons op via de contactpagina.